Verzendkosten

De verzendkosten in levergebied Nederland en België bedragen:

 • Hapro zonnebanken worden gratis bezorgd en geïnstalleerd!
 • Hapro zonnehemels worden gratis bezorgd!
 • Hapro inklapbare hemels worden gratis bezorgd!
 • Hapro gezichtsbruiners worden  gratis bezorgd!

  Voor onze extra service: snelle levering en levering op afspraak worden geen extra kosten berekend dan de standaard verzendkosten die hier boven vermeld staan. zie voor informatie omtrent onze service: www.haprozonnebanken.nl/service

  afhalen
  Ondanks onze gratis service van snelle levering en levering op afspraak kunnen wij ons voorstellen dat u uw bestelling wilt komen afhalen.

  Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in het distributiecentrum van onze transporteur. Dit is gelegen te Eindhoven. Let op dit is een distributiecentrum, geen winkel, geen showroom. U kunt hier de producten niet fysiek bekijken, doch alleen uw bestelling afhalen. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag vanaf  8.30 t/m 17.00 uur.  Aangezien dit een distributiecentrum betreft worden er handelingskosten doorberekend.

  Wanneer u kiest voor de optie afhalen dient u uw bestelling via ons geautomatiseerde bestel en betaalprocedure te voltooien op www.haprozonnebanken.nl De optie rembours is uitgesloten bij het afhalen van producten. Dit heeft te maken met het feit dat de product(en) voor u worden gereserveerd. Het meteen apart zetten van uw bestelling zorgt ervoor dat u uw bestelling reeds de volgende werkdag mits voor 18.00 uur besteld kunt ophalen.

   

  Terug