Mijn Hapro

Om u op basis van eisen en mogelijke eigenschappen te helpen bij uw keuze hebben wij de verschillende Hapro modellen voor u samengevat. Wij gaan er vanuit dat u op deze wijze het juiste model kunt bepalen.


Hapro Topaz; de multi-functionele zonnebank
Hapro Topaz is de multifunctionele zonnebank uit het Home Tanning assortiment die door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst kan worden. De 22 of 24 bruiningslampen (combi versie) of 8,10 of 12 (verticale versie) geven een perfecte bruining.

De Topaz is ook verkrijgbaar in een versie met een speciale gezichtsbruiner om dit deel van het lichaam een extra accent te geven. De bruiningslampen zijn afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat.

Geliefd en geroemd
De verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding maakt de Topaz geliefd en geroemd bij veel huishoudens. Er zijn twee varianten: een bruiningstunnel en een zonnehemel op verticaal kantelsysteem. De stijlvolle designdetails van beide zonnebanken benadrukken de professionaliteit waarmee de apparatuur is ontwikkeld en passen goed in elk interieur.


De Hapro Topaz V
Deze variant van de Topaz blink uit in flexibiliteit dankzij een verticaal kantelsysteem. Hierdoor kunt u als zonaanbidder zittend, liggend of staand genieten van de warme zonnestralen. Na gebruik kantelt u het ruimtebesparende apparaat gemakkelijk en zet u het weer weg. Mooi bruin wordt u in ieder geval dankzij de 8, 10 of 12 bruiningslampen met optioneel een extra gezichtsbruiner. Een analoge timer zorgt ervoor dat uw zonnesessie de juiste duur heeft voor uw huidtype. De beschermende acrylplaat zorgt voor optimale veiligheid.

 


De Hapro Topaz C
De bruiningstunnel van de Topaz Combi is uiterst compact zonder op comfort in te hoeven leveren. Met 22 of 24 bruiningslampen bruint u efficiënt aan twee zijden tegelijk. De Topaz 24/1 Combi zorgt daarnaast voor een extra bruiningsaccent dankzij de speciale gezichtsbruiner. Het comfort wordt vergroot door extra features bij de Topaz 24/1 Combi zoals een heerlijk aroma en audio met MP3aansluiting. De digitale timer van de Topaz 24/1 geeft aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel signaal enkele seconden voordat deze is afgelopen. De versie met 22 lampen, of 24 lampen zonder gezichtsbruiner, heeft een analoge timer. Zowel de digitale als de analoge timer zorgen ervoor dat de zonnesessie de juiste duur heeft voor ‘uw' huidtype.

 


Hapro Jade; Pure wellness
Bent u op zoek naar pure wellness voor thuis? Dan past de Hapro Jade perfect bij u! De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling in het design en het maximale comfort tijdens het zonnen, maken van deze prachtige zonnebank letterlijk het zonnetje in huis. De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime zonneapparaat. Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Jade u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design de zijkanten van het lichaam, waardoor u rondom een zomers kleurtje opbouwt.

Comfort als toverwoord
De Hapro Jade is verkrijgbaar in drie comfortabele varianten, waardoor er altijd een versie is die binnen uw beschikbare ruimte en budget past. De 12 bruiningslampen tellende Jade T en Jade K zorgen voor een heerlijk zonnebad op uw eigen matras of bank. De Jade combi telt 24 bruiningslampen en heeft een comfortabel breed ligvlak, waarbij u tegelijk de voor en de achterkant van uw lijf bruint. Dankzij de juiste afstelling van de lampen, optimaal strip reflectiesysteem (SRS) en de doordachte hoek die in het stalen frame is gemaakt, weet u zeker dat u het gewenste bruiningsresultaat op kwalitatieve en prettige wijze behaalt.


De Hapro Jade K
De Jade K heeft een kantelbaar statief met een enkel scharnierend gasveersysteem waardoor u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. Met een optionele lichaamskoeler en het speciale SRS reflectie systeem combineert de Jade K op prettige wijze comfort met resultaat. Dankzij het systeem van zonnehemel met gebruiksvriendelijk statief zont u op de ondergrond (bijvoorbeeld een bed) die u zelf wenst.

Features
De Jade 12/1 K heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De analoge timer zorgt dat de zonnesessie precies de juiste duur heeft voor uw huidtype. De Jade 12 K Lc heeft speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtbruiner (roze gedeelte in de lamp). Dankzij deze lampen vergroot u de bruiningsresultaten van het gezicht en hals, zonder extra warmteontwikkeling. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met een gemakkelijk clickstrip-functie de acrylplaten en de lampen veilig en snel reinigt.

 


De Hapro Jade T
Het dubbel scharnierend gasveersysteem van de Hapro Jade T zorgt ervoor dat u als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op uw eigen matras –de meest efficiënte afstand heeft tot de 12 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. De 12 bruiningslampen blijven met dit luxe statief altijd horizontaal en op de ideale afstand van uw lichaam. Het speciale SRS reflectiesysteem zorgt daarnaast voor extra bruiningsresultaat en optioneel verhoogt u het zoncomfort met een lichaamskoeler. Na gebruik zet u de zonnehemel weer eenvoudig in de ruimtebesparende rustpositie. De analoge timer zorgt dat de zonnesessie precies de juiste duur heeft voor uw huidtype.

Lampen
De Jade 12/1 T heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De Jade 12 T Lc heeft speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtbruiner (roze gedeelte in de lamp). Hierdoor vergroot u het bruiningsresultaat bij het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met een gemakkelijk clickstrip-functie de zonnebank acrylplaten en de lampen reinigt.

 


Hapro Onyx, een heerlijke luxe zon.
Een heerlijk luxe zon uit het Hapro Home Tanning assortiment is de Onyx. Naast het zonnige kleurtje dat u op ontspannen wijze krijgt, past de Onyx als stijlvolle aanvulling in ieder interieur. De hoogglans afwerking in Titanium Bronze Metallic in het mooie design met ronde vormen zijn een wellnesstoevoeging voor het oog, naast de wellness voor het lijf waar de Onyx absoluut garant voor staat!

LUXE met hoofdletters
De Hapro Onyx is geproduceerd met hoogwaardige materialen, waardoor de elegante kleurstelling nog beter tot haar recht komt. Dankzij het ergonomische ontwerp biedt de Onyx maximaal comfort met een ruim ligoppervlak. De Onyx is verkrijgbaar in twee basis uitvoeringen: de zonnehemel Onyx T met 14 bruiningslampen (3 modellen beschikbaar: 14 T, 14/5 T, 14/1 T) en de zonnebank Onyx Combi met 26 bruiningslampen (3 modellen beschikbaar: 26 Combi, 26/5 Combi, 26/1 Combi). Tijdens het zonnen stelt u desgewenst de standaard meegeleverde extra lichaamskoeler in voor nog meer comfort!


De Hapro Onyx T
Het dubbel scharnierend gasveersysteem van de luxe Hapro Onyx T zorgt ervoor dat u als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op uw eigen matras –de meest efficiënte afstand heeft tot de 14 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. De 14 bruiningslampen blijven hierdoor altijd horizontaal en op de ideale afstand van uw lichaam voor het beste bruiningsresultaat. U geniet met een verkoelend briesje van de lichaamsventilator en na de sessie zet u de Onyx T weer eenvoudig terug in de ruimtebesparende rustpositie. U kunt kiezen uit drie lampvarianten in dit model, waardoor u altijd uw optimale bruining ervaart.

Het dubbel scharnierend gasveersysteem van de luxe Hapro Onyx T zorgt ervoor dat u als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op uw eigen matras –de meest efficiënte afstand heeft tot de 14 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. De 14 bruiningslampen blijven hierdoor altijd horizontaal en op de ideale afstand van uw lichaam voor het beste bruiningsresultaat. U geniet met een verkoelend briesje van de lichaamsventilator en na de sessie zet u de Onyx T weer eenvoudig terug in de ruimtebesparende rustpositie. U kunt kiezen uit drie lampvarianten in dit model, waardoor u altijd uw optimale bruining ervaart. 

Lampen
De Onyx 14 T is de standaard versie met 14 bruiningslampen. De Onyx 14/1 T heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De derde variant is de Onyx 14/5 T met vijf speciale spaghettilampjes (25 Watt) voor optimale gezichtsbruining en indirecte pigmentatie door meer UVB. De lampen worden afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat. De digitale timer zorgt voor de juiste duur van de zonnesessie, toont via het display aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel wekgeluid enkele seconden voor het einde van de sessie. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met de gemakkelijk clickstrip-functie en de speciale acryl wipper de acrylplaten en de lampen reinigt.

 


Hapro Onyx Combi
Zonnebank zorgt met haar 26 bruiningslampen voor een luxe zonbeleving met een prachtig resultaat. De kwalitatieve binnenzon biedt prettige lichaamskoeling tijdens de zonnesessie. Het speciale reflectiesysteem (SRS) zorgt voor de meest efficiënte benutting van de zonnestralen. Er zijn drie versies van dit luxe model (26, 26/1, 26/5).

Lampen
De Onyx 26/1 combi heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De Onyx 26/5 heeft vijf speciale spagettilampen (25 Watt) voor optimale gezichtsbruining en indirecte pigmentatie door meer UVB. De digitale timer zorgt voor de juiste duur van de zonnesessie, toont via het display aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel wekgeluid enkele seconden voor het einde van de sessie. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met de gemakkelijk clickstrip-functie en speciale acryl wipper de acrylplaten en de lampen reinigt.

 


De Hapro Innergize   
Een mooie gezonde bruine teint en/of uw spierpijn bestrijden en heerlijk ontspannen. Met de Hapro Innergize HP 8565/ HP 8550 kan het allemaal. Dit zeer veelzijdige lichtgewicht apparaat is in 3 zeer  eenvoudige stappen te installeren en  biedt u infraroodwarmte in combinatie met bruining, actieve audio met MP3 aansluiting (HP 8565) en natuurlijke geuren en geluiden. Naast het bieden van alle gemak tijdens de revitaliserende ontspanning en bruiningssesies is er ook aan het gemak na gebruik gedacht. Dankzij het ingenieuze ontwerp van de Hapro Innergize kunt u het inklappen tot het formaat van een compacte koffer voor eenvoudige en ruimtebesparende opslag.

Werking infrarood en bruiningslampen   
Thuis volledig ontspannen in een complete Wellness beleving met de Hapro Innergize. Een full-body Wellness solarium, waarbij infrarood licht gecombineerd wordt met een uitgebalanceerde en milde hoeveelheid UV. Het infrarood licht zorgt voor een heerlijke, intense verwarming van spieren en gewrichten. Het UV-licht geeft een mooie gezonde teint en stimuleert o.a. de aanmaak van vitamine D. De Hapro Innergize HP 8565 heeft 2 x 300 Watt (HPA) Philips bruiningslampen en 2 X 1100 Watt  Philips infra rood lampen..Tijdens het bruinen worden zowel de infraroodlampen als de bruiningslampen gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere warmte, maar de infraroodlampen versterken ook het bruinen door de doorbloeding in de huid te verbeteren. Deze lampen in combinatie met de parabolische reflector zorgen voor een optimaal bruiningsresultaat. Daarnaast heeft de Hapro Innergize HP 8565 zelfs de mogelijkheid om alleen de infraroodlampen in te schakelen. Dus wilt u een keertje heerlijk ontspannen, uw spierpijn bestrijden en een aangename warmte voelen zonder dat u een mooie bruine teint opdoet dan kan dat ook!


De Hapro Summer Glow 
Genieten van de zon in uw eigen huis en een aantrekkelijke kleur het hele jaar door? Het kan met de Hapro Summer Glow! Deze stijlvolle gezichtsbruiner in de trendy kleur bright white met oranje details is de perfecte gezichtsbruiner die er voor zorgt dat u verantwoord een mooie teint krijgt. De 4 x 15 Watt lampen zijn voorzien van een reflector-systeem voor extra lichtintensiteit (HB 175). Daarnaast is deze gezichtsbruiner uitgerust met een sessie-geheugen voor twee personen en een timer. Dit kwalitatief hoogwaardige product is perfect om thuis heerlijk te ontspannen en een mooie bruine teint te krijgen.