Luxura zonnebanken

Profesionele zonnebanken!
Naast ons kwalitatieve en uitgebreide assortiment zonnebanken voor thuisgebruik hebben wij ook een uitgebreide keuze in kwalitatieve zonnebanken voor profesioneel gebruik. Onze profesionele Luxura zonnebanken zijn vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is Hapro uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markten van profesionele zonnebanken.

Offerte op maat!
Onze Luxura zonnebanken zijn uitermate geschikt voor uw professionele zonnebankstudio, fitness center en/of beauty salon. Mocht u een professionele Luxura zonnebank voor thuis gebruik willen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De professionele Luxura zonnebanken zijn niet online te bestellen, maar onze verkopers maken graag een afspraak met u om u te voorzien van deskundig advies en een offerte op maat. Wanneer u interesse heeft in een vrijblijvende offerte en deskundig advies, schroomt u het dan niet telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

Als u op onderstaande afbeeldingen klikt dan kunt u de brochure downloaden van de betreffende Luxura modellen om informatie te verkrijgen.

 

 
 
Luxura X3   Luxura X5/X7   Luxura X10
     

 

 

 
Luxura Glamour   Luxura GT  
 
   
Luxura V5    Luxura V7   Luxura V10