HIT Beauty and Wellness

HIT Beauty&Wellness: de officiële en exclusieve Hapro online shop! 
HIT Beauty&Wellness is de officiële Hapro Online shop. Naast onze jarenlange ervaring op het gebied van particuliere zonnebanken, ons specialisme en competitieve prijzen bieden wij u de extra service waar een klant in onze recht op heeft. Onze organisatie kenmerkt zich door klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en service. Uw wensen en behoeften staan centraal bij ons.

Altijd een gunstige prijs en een optimale service!
HIT Beauty&Wellness heeft als doel haar klanten ″value for money" te bieden. Wij garanderen u de beste prijs, de beste service, kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak met een zonnebank die er ook qua vormgeving mooi en dynamisch uitziet. Koop uw Hapro producten rechtstreeks bij ons: Altijd deskundig advies, snel, betrouwbaar en voordelig! Klik op de link voor onze service en maak kennis met de extra's die wij u te bieden hebben. www.haprozonnebanken.nl/service

HIT Beauty&Welnness is onderdeel van HIT Online Shops
HIT Beauty&Wellness is onderdeel van HIT Online Shops. Onderdeel van HIT Online Shops is: 

HIT Beauty&Wellness
www.haprozonnebanken.nl

HIT Roofboxshop              
www.haprodakkoffers.nl

www.haprofietsdragers.nl

www.haproserviceonderdelen.nl

HIT Online Shops (Duitsland)
www.haproshop.de

www.haprosolarium.de

Hapro International

Hapro zonnebanken, Nederlands product!
Hapro zonnebanken worden in Nederland ontwikkeld en vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak, technologie en design. Het continue ontwikkelen van nieuwe succesvolle producten, welke aansluiten bij de laatste trends in de markt en de wensen van de klant, vormen de basis voor het succes van Hapro International. In 2010 heeft Hapro International de productlijnen zonnebanken van Philips overgenomen. De zeer populaire inklpabare apparaten; Innergize en Mobile Sun worden nu door Hapro geproduceerd. Hapro International is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de nationale en internationale markt voor zonnebanken.

Hapro dakkoffers, Nederlands Product!
Hapro International is niet alleen een van de marktleiders op het gebied van zonnebanken, maar is ook marktleider op de nationale en internationale markt voor dakkoffers, dakdragers en fietsdragers. Naast het A-merk Hapro dakkoffers worden er ook private label dakkoffers door Hapro geproduceerd voor grote nationale en internationale retailers. Hapro International bestaat sinds 1982 en is sinds 1996 onderdeel van de VDL groep uit Eindhoven.

Hapro International is onderdeel van de VDL Groep
Hapro International is 100% dochter van de VDL Groep. De VDL Groep is een internationale, industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van de VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is de VDL Groep uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 80 werkmaatschappijen, verspreid over 18 landen en met ruim 9.000 medewerkers. Recent heeft de VDL groep de autofabriek Nedcar in het Limburgse Born overgenomen. Vanaf medio 2014 zullen de er bij VDL Nedcar BMW mini's geproduceerd worden.

Bedrijfsfilm VDL Groep

            

Hapro Home Tanning; zonlicht als pure ontspanning

Hapro Home Tanning
Een ontspannen stukje wellness in uw eigen huis – met een gezonde bruine teint als bonus! Het is wat Hapro als hét zonnebankmerk voor thuis al jarenlang biedt. Met verschillende modellen zonneapparatuur, is er een heerlijke Hapro thuiszon voor iedere ruimte en wens. De stijlvolle zonnebanken uit het Hapro Home Tanning assortiment bieden optimale flexibiliteit en comfort waardoor u in de privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt. Na een Hapro minivakantie voelt u zich weer heerlijk opgeladen!

 

Terug