Hapro Proline 28/1C

Geniet het hele jaar door van je eigen zon met extra aandacht voor je gezicht!   
Wilt u graag nog een stap hoger in het segment van zonnebanken? De Hapro Proline is ontwikkeld met het streven naar premiumklasse als het gaat om luxe en comfort, maar ook voor klantspecifieke wensen voor hanteerbaarheid en gebruik. De Hapro Proline is daarmee uitermate geschikt voor zowel zonnen in een spa- of beautyomgeving en eveneens voor maximale zonluxe thuis. De Hapro Proline 28/1C is uitgerust met een hoogwaardige 400 watt gezichtsbruiner, deze zorgt voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De zeer Luxe en comfortable Hapro Proline 28/1C is verder uitgerust met Reflector lampen en vele standaard features. Dit alles zorgt voor uiterst ontspannen en plezierige bruiningssessies met een optimaal bruiningsresultaat! De stijlvolle hoogglans afwerking in Lounge Red of Titanium Bronze en het mooie design met ronde vormen zijn een Wellness toevoeging voor het oog, uiteraard naast de Wellness voor het lijf waar de Proline absoluut garant voor staat! De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime zonneapparaat

Naar productpagina Lounge Red

Naar productpagina Pearl White

Naar productpagina Bronze

De werking van bruiningslampen (UV)    
De Hapro Proline 28/1 combi zorgt voor heerlijk ontspannen bruiningsessies met extra aadacht voor uw gezicht. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!    

De Hapro Proline 28/1 Combi is uitgerust met:

 • 24 x 100 Watt CE III Maxlight Reflector bruiningslampen
 •   4 x  80 Watt CE III Maxlight Reflector bruiningslampen
 •   1 x 400 Watt HPA Maxlight gezichtsbruiner

Handig in gebruik!   
De Hapro Proline 28/1C biedt een gemakkelijke, hoge instap en een ideaal ligcomfort dankzij haar brede ligvlak. De UV-stralen bereiken gemakkelijk het gehele lichaam, dankzij het sterk gebogen ontwerp bruint hij ook prima uw zijkanten. Naast de werking van deze zonnebank voor het hele lichaam is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. Met de Hapro Proline 28/1 combi kunt u echt zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden!

 • Gezichtsbruiner: de hoogwaardige 400 watt hogedruklamp (HPA) zorgt  voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat.
 • Reflectorlampen: Het voordeel van deze lampen is dat ze aan een zijde met bijna dubbele intensiteit UV-licht uitstralen en daardoor geen reflector nodig hebben in de zonnebank.
 • Strip-reflector systeem: zorgt voor een optimale efficiency van de lichtopbrengst
 • Clickstip systeem: het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen
 • Easy-lift systeem: 2 gasveren zorgen ervoor dat de zonnebank eenvoudig te openen en te sluiten is.
 • Acrylpplaat: de beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.
 • Digitale timer: het dgitale display is ergonomisch en makkelijk bedienbaar.
 • Safety-timer: extra veiligheidtimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakeld na 30 minuten.
 • Externe timer: kan op afstand worden aangestuurd zodat het apparaat gebruikt kan worden door de vakbranche.
 • Urenteller: de uren teller is zeer handig met betrekking tot de levensduur van de lampen en natuurlijk om te kijken hoeveel uren het apparaat is gebruikt.
 • Ventilatoren: verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam
 • Bodycooler: zorgt voor een verkoelende bries tijdens de bruiningssessies. 
 • Decopaneel bank: decoratief paneel tussen bank en hemel en aan de voorkant van de bank die zorgt voor extra visuelle klasse van dit reeds prachtige apparaat. 
 • 2 jaar garantie: alle Hapro Proline modellen zijn CE getest en dragen het KEMA keurmerk. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!

 

Terug