Hapro Onyx 14/1T meer informatie

Geniet het hele jaar door van je eigen zon!   
LUXE met hoofdletters!
 De Hapro Onyx 14/1T is uitgerust met een hoogwaardige 400 watt gezichtsbruiner, deze zorgt voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De hoogwaardige gezichtsbruiner, de extra lange lampen (1.90m), de vele standaard features, de kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling en het comfort van uw eigen bed, matras of bank als ondergrond tijdens het zonnen maken deze prachtige zonnehemel werkelijk tot een verwenmeubel! Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Hapro Onyx 14/1T u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design optimaal de zijkanten van uw lichaam! En na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

Naar productpagina

De werking van bruiningslampen (UV)     
De Hapro Onyx 14/1T  zorgt voor heerlijk ontspannen bruiningsessies met extra aadacht voor uw gezicht. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!     

De Hapro Onyx 14/1T is uitgerust met:

 • 10 x 100 Watt CE III Maxlight bruiningslampen
 •   4 x  80 Watt CE III Maxlight bruiningslampen
 •   1 x 400 Watt HPA Maxlight gezichtsbruiner

Handig in gebruik!  
Naast de werking van deze zeer Luxe zonnehemel is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. De Hapro Onyx 14/1T heeft een dubbel scharnierend statief. Dit dubbel scharnierend statief heeft als groot voordeel dat de zonnehemel na elke zonnesessie in een ruimtebesparende positie kan worden gezet. De gasveren zorgen ervoor dat de hemel gemakkelijk van en naar het lichaam wordt gebracht. Met de Hapro Onyx 14/1T kunt u echt zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden! De stijlvolle Hapro Onyx 14/1T bied u optimale flexibiliteit en gemak waardoor u in alle privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt.

 • Gezichtsbruiner: de hoogwaardige 400 watt hogedruklamp (HPA) zorgt  voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. 
 • Ruimtebesparend: dankzij het dubbelscharnierend statief kan de zonnehemel in een ruimtebesparende positie worden gezet. (bijvoorbeeld gedraaid naar de muur)
 • Strip-reflector systeem: zorgt voor een optimale efficiency van de lichtopbrengst
 • Clickstip systeem: het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen
 • Acrylpplaat: de beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.
 • Digitale timer: het dgitale display is ergonomisch en makkelijk bedienbaar.
 • Safety-timer: extra veiligheidtimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakeld na 30 minuten. 
 • Urenteller: de uren teller is zeer handig met betrekking tot de levensduur van de lampen en natuurlijk om te kijken hoeveel uren het apparaat is gebruikt.
 • Ventilatoren: verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam
 • Bodycooler: zorgt voor een verkoelende bries tijdens de bruiningssessies. 
 • 2 jaar garantie: alle Hapro Onyx modellen zijn CE getest en dragen het KEMA keurmerk. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!
   

Terug