Hapro Jade zonnebanken overzicht

De Hapro Jade zonnebank laat u Lekker genieten van comfort, wellness en geeft u een mooie frisse bruine teint. De Hapro Jade zonnebanken zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen met perfecte afwerking in een elegante kleurstelling. Ons assortiment Hapro Jade zonnebanken bestaat uit een Hapro Jade 24C zonnebank zonder gezichtsbruiner en een Hapro Jade 24 TLC zonnebank met geïntegreerde gezichtsbruiner. De Hapro Jade zonnebanken hebben een breed ligvlak en daardoor een groot bruiningsoppervlak. De zorgvuldig gekozen positie van de lampen  in de sterk gebogen hemel van de Hapro Jade zonnebank zorgen voor een optimale bruining


van €3799,- voor €3599,-

Hapro Jade 24 Combi zonnebank

Gratis bezorgd en gratis geïnstalleerd!!

Genieten van de zon, uw energie een boost geven, het gevoel van gezondheid vergroten op ieder moment dat u zelf wenst en in de privacy van uw eigen huis? Met de Hapro Jade 24Combi is het mogelijk! De Hapro Jade 24C zorgt voor een optimale wellnness beleving: relaxen, stress verminderen, ontspannen, goed voelen en er aantrekkelijk uitzien!

Meer info/foto's Bestellen

van €3899,- voor €3699,-

Hapro Jade 24 Combi LC zonnebank

Gratis bezorgd en gratis geïnstalleerd!

Graag een extra een bruiningsaccent voor uw gezicht zonder extra warmteontwikkeling? Met de Hapro Jade 24C LC is het mogelijk! Deze Hapro Jade zonnebank is uitegrust met 24 lampen waarvan 6 Maxlight lampen die een geïntergreerde gezichtsbruiner bevatten. De Hapro Jade 24C LC zorgt voor een optimale wellnness beleving: relaxen, stress verminderen, ontspannen, goed voelen en er aantrekkelijk uitzien met extra aandacht voor uw gezicht!

Meer info/foto's Bestellen