Hapro Jade T zonnehemels overzicht

De Hapro Jade zonnehemel laat u Lekker genieten van comfort, wellness en geeft u een mooie frisse bruine teint. De Hapro Jade zonnehemels zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen met perfecte afwerking in een elegante kleurstelling. Het duubbele gasveersysteem zorgt ervoor dat de zonnehemel met 12 bruiningslampen op de ideale afstand van uw lichaam in te stellen is. Ons assortiment Hapro Jadezonnehemels bestaat uit een Hapro Jade 12T zonnehemel zonder gezichtsbruiner en een Hapro Jade 12 TLC zonnehemel met geïntegreerde gezichtsbruiner. Nadat u heeft genoten van een heerlijke bruiningssessie kunt u de Hapro Jade zonnehemel in ruimtebesparend rustpositie zetten. De zorgvuldig gekozen positie van de lampen in de sterk gebogen hemel van de Hapro Jade zorgen voor een optimale bruining.


van €1679,- voor €1529,-

Hapro Jade 12T zonnehemel

Gratis bezorgd!

Het hele jaar door een mooie, gezonde bruine teint, comfort en moet uw zonnehemel ook nog ruimtebesparend zijn? Met de Hapro Jade 12T is het mogelijk! Deze zonnehemel zorgt voor heerlijke zonnesessies op uw eigen bed, of bank met als resultaat de bruine teint die u wenst! Na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

Meer info/foto's Bestellen

van €1779,- voor €1629,-

Hapro Jade 12T LC zonnehemel

Gratis bezorgd!

Graag een extra een bruiningsaccent voor uw gezicht zonder extra warmteontwikkeling? Met de Hapro Jade 12T LC is het mogelijk! Deze Hapro Jade zonnehemel is uitegrust met 12 lampen waarvan 6 Maxlight lampen die een geïntergreerde gezichtsbruiner bevatten. Deze zonnehemel zorgt voor heerlijke zonnesessies op uw eigen bed, of bank met als resultaat de bruine teint met extra aandacht voor uw gezicht! Zo wordt u betoverende glimlach extra kracht bij gezet! Na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

Meer info/foto's Bestellen