Hapro Jade 12T meer informatie

Geniet het hele jaar door van je eigen zon! 
Lekker genieten van onstpannende bruiningssesies op uw eigen bed of bank met een zonnehemel die na elke bruiningsessie in een ruimtebesparende positie kan worden gezet? Met de Hapro Jade 12T is het mogelijk! De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling en het comfort van uw eigen bed, matras of bank als ondergrond tijdens het zonnen maken deze prachtige zonnehemel werkelijk tot een verwenmeubel! Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Hapro Jade 12T u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design optimaal de zijkanten van uw lichaam! En na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

Naar productpagina

De werking van bruiningslampen (UV) 
De Hapro Jade 12T zorgt voor heerlijk ontspannen bruiningsessies. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!   

De Hapro Jade 12T is uitgerust met:

  • 12 x 100 Watt CE III Maxlight bruiningslampen. 

Handig in gebruik! 
De Hapro Jade 12T heeft een dubbel scharnierend statief. Dit dubbel scharnierend statief heeft als groot voordeel dat de zonnehemel na elke zonnesessie in een ruimtebesparende positie kan worden gezet. De gasveren zorgen ervoor dat de hemel gemakkelijk van en naar het lichaam wordt gebracht. De stijlvolle Hapro Jade 12T bied u optimale flexibiliteit en gemak waardoor u in alle privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt.

  • Ruimtebesparend: dankzij het dubbelscharnierend statief kan de zonnehemel in een ruimtebesparende positie worden gezet. (bijvoorbeeld gedraaid naar de muur)
  • Strip-reflector systeem: zorgt voor een optimale efficiency van de lichtopbrengst
  • Clickstip systeem: het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen
  • Acrylpplaat: de beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.
  • Analoge timer: zorgt ervoor dat u het gewenst aantal minuten kunt instellen.
  • Safety-timer: extra veiligheidtimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakeld na 30 minuten. 
  • Ventilatoren: verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam.

Optioneel: 

  • Bodycooler: zorgt voor een verkoelende bries tijdens de bruiningssessies.

Download de gebruiksaanwijzing

Terug