Hapro Jade 12T LC meer informatie

Geniet het hele jaar door van je eigen zon met extra aandacht voor je gezicht!   
De Hapro Jade 12T LC zorgt voor een mooie, gezonde bruine teint met extra aandacht voor uw gezicht zonder extra warmteontwikkeling! De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling en het comfort van uw eigen bed, matras of bank als ondergrond tijdens het zonnen maken deze prachtige zonnehemel werkelijk tot een verwenmeubel! Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel bereiken de heerlijk warme zonnestralen optimaal de zijkanten van uw lichaam! De Hapro Jade 12T LC biedt u als zonaanbidder een mooie en egale bruine teint met extra aandacht voor uw gezicht! En na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

De werking van bruiningslampen (UV)   
De Hapro Jade 12T LC heeft 6 speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtbruiner (roze gedeelte in de lamp). Hierdoor vergroot u het bruiningsresultaat bij het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Deze versie heeft een hoger percentage UVB stralen voor meer indirecte langdurige bruining. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!   

De Hapro Jade 12T LC is uitgerust met:

  • 12 x 100 Watt CE III Maxlight bruiningslampen waarvan 6 met geïntegreerd gezichtsbruiner.

Handig in gebruik!   
De Hapro Jade 12T heeft een dubbel scharnierend statief. Dit dubbel scharnierend statief heeft als groot voordeel dat de zonnehemel na elke zonnesessie in een ruimtebesparende positie kan worden gezet. De gasveren zorgen ervoor dat de hemel gemakkelijk van en naar het lichaam wordt gebracht. De stijlvolle Hapro Jade 12T bied u optimale flexibiliteit en gemak waardoor u in alle privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt.

  • Ruimtebesparend: dankzij het dubbelscharnierend statief kan de zonnehemel in een ruimtebesparende positie worden gezet. (bijvoorbeeld gedraaid naar de muur)
  • Strip-reflector systeem: zorgt voor een optimale efficiency van de lichtopbrengst
  • Clickstip systeem: het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen.
  • Acrylpplaat: de beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.
  • Analoge timer: zorgt ervoor dat u het gewenst aantal minuten kunt instellen.
  • Safety-timer: extra veiligheidtimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakeld na 30 minuten. 
  • Ventilatoren: verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam.

Optioneel:  

  • Bodycooler: zorgt voor een verkoelende bries tijdens de bruiningssessies. 

Terug