Hapro Innergize HP8580 meer informatie

Geniet, ontspan, herleef en krijg nieuwe energie!  
Uniek qua vorm en functionele veelzijdigheid presenteert de Hapro Innergize HP 8580 zich als een wellness solarium van bijzondere klasse. Ongeëvenaard is de combinatie van ultra violet licht (UV) en infrarood licht voor het wellness gevoel. Infrarood licht verwarmt, ontspant en geeft u nieuwe impulsen. UV licht voorziet u van een aantrekkelijke teint en stimuleert de aanmaak van vitamine D. Bovendien beschikt dit lichtgewicht apparaat (slechts 19,2Kg) over een slim vouwmechanisme waarmee het apparaat in 3 handelingen kan worden geïnstalleerd en na gebruik weer tot een minimaal formaat kan worden ingeklapt.

Naar productpagina

Werking infrarood en bruiningslampen (UV)
Uw individuele wellnessbeleving begint al bij de keuze van het licht. Bij de Hapro Innergize HP 8580 kunt u kiezen of u infrarood en UV licht gecombineerd wilt gebruiken of alleen infrarood licht voor weldadige en effectieve warmte kiest. Als extra highlight kan het licht zowel aan weerzijden voor het hele lichaam als aan één zijde voor afzonderlijke lichaamsdelen doelgericht en energie-efficiënt worden ingezet. Het vitaliserende infrarood licht stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren, vermindert stress en ondersteunt het regeneratieproces na lichamelijke inspanning. Innergize-infrarood licht werkt bovendien pijnverzachtend bij gevoelige spieren en gewrichten. Het inschakelbare UV licht geeft een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Innergize infrarood en UV licht geven een positief lichaamsgevoel, merkbare vitaliteit en je goed voelen in alle opzichten!

De Hapro Innergize is uitgerust met:

 • 2 X 300 Watt (HPA) Philips bruiningslampen
 • 2 X 1100 Watt  Philips infra rood lampen.

De vele standaard opties van de Hapro Innergize HP 8580  
Het is niet alleen de werking van de infrarood en bruiningslampen die u tijdens de sessies het wellness gevoel geven ook de vele standaard opties die de Hapro Innergize HP 8580 heeft dragen bij aan de ultieme wellnessbeleving: relaxen, stress verminderen, het lichaam ontspannen, je goed voelen en er aantrekkelijk uitzien!

 • Natuurlijke aromatische geuren: u heeft de keuze uit drie unieke geuren (Summer Blue, Orange Valley en Green Oasis) die de multizintuiglijke ervaring verbeteren. Kies uw favoriete geur en stel de intensiteit in overeenstemming met uw gemoedstoestand in.
 • Elektromechanische timer: zorgt ervoor dat u uw gewenst aantal minuten van de bruining en ontspanningsessie kunt instellen. Bovendien schakelt deze elektromechanische timer het full body solarium automatisch na 45 minuten ter beveiliging uit.  De minuten worden digitaal weergegeven. 
 • Snooze functie voor infrarood: nadat het akoestische signaal voor de laatste minuut is afgegaan, kunt u de snooze functie voor infrarood inschakelen om nog eens 10 minuten te genieten van warmte en ontspanning.

Handig in gebruik  
Naast de werking van het Wellness solarium en de vele standaard opties van de Hapro Innergize HP 8580 is er ook geacht aan het gebruiksgemak. Het lichtgewicht wellness apparaat is van vele gemakken voorzien, zoals;

 • Installatie: Uitvouwbaar vanuit compact opslagformaat in 3 eenvoudige stappen
 • Ruimtebesparend: In 3 eenvoudige stappen opvouwbaar tot een compact formaat.
 • Eenvoudig vervoer: dankzij het lichtgewicht ontwerp, slechts 19,2 Kg, geïntegreerde wielen en handgreep is het Wellness solarium eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen.
 • Instelbare hoogte: de hoogte van de behuizing is aan te passen aan de hoogte van uw bed, matras of bank. 
 • Digitaal display: via het digitale display kunnen alle functies die dit zeer veelzijdige wellness apparaat heeft worden geregeld.  
 • Afstandbediening: het apparaat is ook eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. 
 • Afstandsmeter: voor het bepalen van uw bruinings afstand. Zo kunt u precies zien wat de afstand is van de lampen tot uw lichaam. 
 • Akoestische signaal: waarschuwt u wanneer u zich moet omdraaien
 • Urenteller: op het digitale display kunt u aflezen hoeveel uur uw apparaat dienst heeft gedaan!  
 • Praktische bewaarplek: voor brillen in de geïntegreerde houder
 • 2 jaar garantie: alle Hapro Innergize modellen zijn CE getest. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid! 

Klik hier voor de verschillen tussen de Hapro Innergize HP 8565 en Hapro Innergize HP 8550

Download de verglijkingstabel        

                   

Terug